Logo Stichting Lonnekerberg

Recreatieloop Lonnekerberg 2e Paasdag

 

Maandag 17 april 2017, tweede Paasdag, om 10.30 uur wordt voor de tweede keer de recreatieloop over de Lonnekerberg georganiseerd. De route vindt u hieronder.
De start is dit jaar bij hotel Savonije op het dorpsplein in Lonneker. Via de Bergweg lopen we naar de Lonnekerberg, verder naar de nieuwe natuur van het oude vliegveld en terug via het Wiefkerpad naar het dorp. De afstand is 10 km. Er is geen tijdmeting want de loop is bedoeld als een laatste voorbereiding voor de Enschede Marathon. We gaan dus heerlijk genieten van de prachtige omgeving en de afwisselende route.
Na afloop zorgt hotel Savenije voor een broodje met een heerlijke zelfgemaakte gehaktbal. Bent u vegetariėr dan kunt u ons dat mailen.

Het inschrijfgeld wordt gebruikt voor het jaarlijks onderhoud van het door de Stichting aangelegde fietspad over de Bergweg.

Schrijf je hier in!

Het inschrijfgeld (8,50 euro) dient u uiterlijk 14 april over te maken op rekeningnummer NL34TRIO0390492132 t.n.v. Stichting Lonnekerberg o.v.v. uw naam. 

Op zaterdag 15 april kunt u het startnummer ophalen bij Running Center aan de Heurne 32 in Enschede of op 17 april  vanaf 10 uur bij de start. Het startnummer wordt niet toegestuurd. Inschrijven kan ook een half uur voor de start.

Kijk regelmatig op http://www.lonnekerberg.nl voor de laatste informatie over de Recreatieloop.

Wij wensen u veel succes met de voorbereiding en zien u graag aan de start op maandag 2e paasdag 17 april 2017 in Lonneker.

Organisatie Recreatieloop Stichting Lonnekerberg.

 

Route recreatieloop Lonnekerberg 2017-04-17-2